Schoolmeubilair

SCHOOL / KLEUTER

SCHOOLMEUBILAIR

Duurzaam meubilair

Procos adviseert u bij het inrichten en bemeubelen van jouw school, hogeschool, universiteit of opleidingscentrum. Stoelen, tafels, borden, opbergmeubilair, speelpaats en parkmeubilair. Wij garanderen veilig en duurzaam meubilair.

Basis- en middelbare school

Om een school op de juiste manier in te richten is het juiste schoolmeubilair van groot belang. Welk soort meubilair het beste bij uw situatie past is echter afhankelijk van de school.

Wilt u een basisschool inrichten? Dan adviseren wij u hufterproof meubilair te kiezen. Bij een middelbare school komt flexibel meubilair beter van pas. 

​​​​​​​​​​​​​​We vertellen u graag meer over schoolmeubilair en hoe onze interieurspecialisten u kunnen ondersteunen bij de schoolinrichting! 

POSITIEF ONDERWIJS

Positief Onderwijs is anders kijken,

denken en durven doen !

Hoe kunnen we kinderen het beste helpen bij de groei van ontwikkeling die zij nodig hebben?

En ze dat te laten doen waar ze aan toe zijn ?

Positief onderwijs is dé mindset, waarbij je door anders organiseren ruimte creëert om kinderen te laten leren en ontwikkelen vanuit welbevinden.

Vanuit persoonlijk meesterschap bouwen we aan een positieve en gezamenlijke mindset van het team zodat de school een ontwikkelplek voor alle betrokkenen wordt.

PER E-MAIL

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief per mail en ontvang als eerste ons laatste nieuws en actuele tips.

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag meer info over een van onze producten of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op.