CIRCULAIR INRICHTEN


We worden wereldwijd steeds meer geconfronteerd met grote maatschappelijke problemen als uitstoot, vervuiling en het uitputten van natuurlijke bronnen. Veel onderwijsinstellingen dragen hun steentje bij aan de oplossing voor deze problematiek met het instellen van steeds ambitieuzere duurzaamheidsdoelen. Om deze te behalen wordt er meer en meer aandacht besteed aan een volledig circulair inrichtingsproces, maar hoe krijgt dat in de praktijk vorm?

Meer en meer onderwijsinstellingen geven met een volledig circulair inrichtingsproces invulling aan hun steeds ambitieuzere duurzaamheidsdoelen. Als duurzame onderwijsinrichter met jarenlange ervaring op dit gebied hebben wij alle kennis in huis om hieraan optimaal mee te denken én te werken. Zo bieden we verschillende mogelijkheden om efficiënt te inventariseren, met je bestaande meubilair te ‘schuiven’ en met slimme oplossingen zo circulair mogelijk



Second Life

Vroeger werd meubilair na gebruik vaak weggegooid (‘cradle-to-grave’). Gelukkig is tegenwoordig ‘cradle-to-cradle’, waarbij het oude product weer leidt tot de creatie van een nieuw product, de standaard. Maar ook binnen deze ideologie bestaan er verschillende opties die een andere circulaire waarde vertegenwoordigen. 



Wil je weten hoe we dat doen ?
Wil je weten hoe we dat doen ?

Neem contact met ons op en wij contacteren je zo snel mogelijk.

Of je kan ons bellen :

Rita :    0473 28 88 52

Greta : 0476 23 66 87 

Meest Recente Posts

PER E-MAIL

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief per mail en ontvang als eerste ons laatste nieuws en actuele tips.

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag meer info over een van onze producten of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op.