Over ons

 
Procos hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn klanten en leveranciers, en wij houden U dan ook graag langs deze weg op de hoogte van de recentste ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Bijna 30 jaar geleden werd Procos opgericht door dhr. Guido Maurissen. Gedurende deze periode was Guido de drijvende kracht en het gezicht van Procos, en heeft hij Procos gebracht tot het bedrijf dat het vandaag kenmerkt : een betrouwbare partner wanneer het gaat om het inrichten van (kleuter)scholen, kinderdagverblijven, kantoren en publieke ruimtes.

Met een jarenlange ervaring, een diepgaande marktkennis en een volledige merkonafhankelijkheid zoeken wij voor u, binnen een uitgebreid marktaanbod steeds de beste prijs/kwaliteitverhouding, rekening houdend met uw wensen, uw behoeften en uw budget.
 
Sinds enkele maanden heeft Guido besloten de fakkel over te geven om van zijn welverdiend pensioen te genieten maar staat ons natuurlijk nog bij indien zijn jarenlange ervaring gewenst is.

Rita Bielen, zaakvoerster van Style Society en tevens al jaren actief in de kantoormeubelenbranche heeft de fakkel over genomen. Style Society staat voor tijdloos en stijlvol meubilair waar kwaliteit steeds op de eerste plaats komt.
 
Procos en Style Society zijn ook geen onbekenden voor mekaar. Al diverse jaren werd er intensief samengewerkt op commercieel vlak, met uitstekende resultaten tot gevolg.
 
Het huidige team blijft garant staan voor een professionele aanpak en vakkundig advies.

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren. U zal steeds kunnen rekenen op dezelfde uitmuntende service, uitstekende kwaliteitsgarantie en een gemotiveerd team, zoals in het verleden steevast het geval was.

 
Heeft U nog vragen ? Geen probleem, stuur ons een mailtje op info@procosprojectmeubel.be en we bereiken U zo snel mogelijk terug.