ZITELEMENT : WYBELT


De Wybelt is mooi en duurzaam, 

MooiDuurzaam dus!


Wybelt Circulaire Kruk Papier in 2020 | Papiersnippers, Restmateriaal, Kruk


EromesMarko heeft een mooi en duurzaam product toegevoegd aan de collectie! Het idee dat er een nieuw zitelement moest komen is al enkele jaren geleden ontstaan. De naam was zelfs ook al bedacht, de Wybelt! Deze naam is gebaseerd op het basisidee dat het zitelement tweezijdig gebruikt moet kunnen worden, zodat je met 1 element zowel dynamisch als statisch kan zitten.

Na verschillende afgekeurde ontwerpen en de duurzaamheid die steeds meer in onze genen is gekropen, hebben we aan dit basisidee nog toegevoegd dat zitelement ook gemaakt moet zijn van 100% gerecyclede materialen. Deze combinatie heeft er nu voor gezorgd dat de puzzelstukken vorm, materiaal en functie perfect in elkaar passen, waardoor we vol trots onze Wybelt aan jullie willen laten zien! Anne en Max laten in het filmpje zien hoe de Wybelt gemaakt wordt.

De standaard uitvoering (graniet) is gemaakt van 100% gerecycled kunststof en kan ook weer gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. Dit is dus een 100% circulaire Wybelt. Naast de standaard uitvoering hebben we ook nog enkele speciale uitvoeringen waarbij het gerecyclede kunststof is aangevuld met papiersnippers of gras en wie weet wat voor een speciale uitvoeringen er nog gaan volgen! Dit flexibele zitelement is op veel verschillende plekken toe te passen. Van leerplein, klaslokaal en studieruimte tot aula, personeelskamer, kantoor en woonkamer.

Meest Recente Posts

PER E-MAIL

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief per mail en ontvang als eerste ons laatste nieuws en actuele tips.

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag meer info over een van onze producten of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op.